Facilități

CazareDRESMARA dispune de 80 locuri de cazare în hotelul propriu. Acestea sunt amenajate şi dotate la standarde înalte de confort.

Fiecărui cursant îi este pus la dispoziţie, pe timpul cursului, un apartament cu două camere (camera de studiu şi dormitor) şi baie, echipat cu televizor, minifrigider şi televiziune prin cablu. De asemenea, fiecare apartament este dotat cu un calculator conectat la INTERNET.

Pentru folosinţa comună, hotelul dispune de următoarele facilităţi: spălătorie, bucătărie și cluburi cu mese de biliard / tenis și aparat de fitness.

Pe toată durata cursului la DRESMARA, în week-end, cursanţii pot fi vizitaţi de către membrii familiei (soţie/ soţ, copii).

Spaţii de învăţământDRESMARA dispune, în clădirea destinată procesului de învăţământ, de patru săli de clasă, două laboratoare de informatică, o sală de discuţii şi o aulă toate dotate la un înalt nivel de performanţă.

ŢinutăPe durata cursului, participanţii vor avea asupra lor ţinuta militară (de oraş şi de serviciu cu veston) şi civilă (costum/sacou si cravată). La ceremonialul de deschidere respectiv absolvire participanţii vor purta ţinuta militară de oraş.

În funcţie de sezon, se recomandă diferite tipuri de îmbrăcăminte. Clima din zona Braşovului este caracterizată de temperaturi ce variază între 10 - 30°C în timpul zilei şi între 1 - 15°C (sau mai rece) în timpul nopţii. Plouă frecvent în perioada octombrie - decembrie şi iulie - august; ninge în perioada decembrie - aprilie.

Imaginile care sunt prezentate pe site au caracter informativ, ținutele putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, forma, accesorizarea, etc.

MasăHrănirea cursanţilor români şi străini poate fi asigurată opţional, contra cost, la popota Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă".

Servicii medicaleAsistenţa medicală de urgenţă se asigură, gratuit, de personalul medical al Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă". Serviciile medicale pot fi asigurate la Spitalul Militar "Regina Maria" Braşov.

Servicii administrativeFiecare cursant va primi toate informaţiile de care are nevoie pe durata cursului prin intermediul personalului Biroului Organizare Învăţământ, Relaţii Publice şi Internaţionale şi Biroului Administrativ, Achiziţii şi Stat Major. Acestea derulează procedurile de cazare în spaţiile DRESMARA, elibereaza documentele de identificare şi permisele de acces (individuale şi auto), oferă cursanţilor străini asistenţă în legatură cu efectuarea de plăţi şi călătorii etc.