Festivități de absolvire

În data de 16.12.2022 au avut loc ceremoniile de absolvire a celei de-a XIX-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Planificarea, Programarea și Bugetarea Resurselor de Apărare” – ACT 676.121., a celei de-a XXIV-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul proiectelor și programelor” – ACT 677.12. precum și a celei de-a XXI-a serii a cursului on-line de specializare ,,Managementul Resurselor în NATO”, desfăşurat, în cooperare cu Școala NATO de la Oberammergau, Germania.

Directorul DRESMARA, dl Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU a evidențiat colaborarea apropiată și schimbul de experiență deosebit între absolvenții celor două cursuri postuniversitare, străini din state partenere NATO și români din structuri ale Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, precum și între aceștia și cadrele didactice.

Activitatea a fost desfășurată în prezența personalului didactic și administrativ din DRESMARA, absolvenților cursurilor postuniversitare – personal militar și civil din Bosnia și Herțegovina, Republica Arabă Egipt, Georgia, Regatul Hașemit al Iordaniei, Republica Moldova, Republica Tunisiană și România – Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Telecomunicații Speciale și a absolvenților cursului on-line – cadre militare din Ministerul Apărării Naționale, personal din Ministerul Afacerilor Interne și persoane din mediul civil.