Festivitate de deschidere

În data de 21.11.2022 a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a XIX-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Planificarea, Programarea și Bugetarea Resurselor de Apărare” – ACT 676.121. și a celei de-a XXIV-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul proiectelor și programelor” – ACT 677.12.

În deschiderea ceremoniei, directorul Școlii de Studii Postuniversitare, dl Colonel ing. prof.univ.dr. Cezar Vasilescu a evidențiat prezența numeroasă a cursanților străini din state partenere NATO, dar și a cursanților români din structuri ale Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, precizând că cele două programe educaționale vor oferi posibilitatea unei colaborări apropiate și unui schimb de experiență deosebit între participanți precum și între aceștia și cadrele didactice.

Activitatea a fost desfășurată în prezența personalului didactic și administrativ din DRESMARA și a participanților la cursurile postuniversitare – personal militar și civil din Bosnia și Herțegovina, Republica Arabă Egipt, Georgia, Regatul Hașemit al Iordaniei, Republica Moldova, Republica Tunisiană și România – Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Telecomunicații Speciale.