Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022

În data de 18 mai 2022, directorul DRESMARA, Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU a participat la deschiderea celei de a 8-a ediții a expo-conferinței de apărare, aeronautică, securitate națională și cibernetică „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022”, la invitația directorului general al TNT Productions România, organizatorul evenimentului. Expoziția, organizată în cadrul Complexului Aeronautic Romaero S.A., Băneasa, reunește, în calitate de expozanți, peste 370 de firme de renume, româneşti şi străine.

La standul Universității Naționale de Apărare „Carol I” din cadrul expoziției sunt prezentate oferta educațională, rezultatele și proiectele de cercetare științifică ale DRESMARA.

În cadrul aceluiași eveniment, participanții români și străini la cursurile postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul Resurselor de Apărare pentru Personalul de Conducere” – ACT 678.11. și „Managementul securității informaționale” – ACT 675.12., însoțiți de personal didactic și administrativ din DRESMARA, au vizitat standurile firmelor participante, expoziția de echipamente și tehnică specifică din dotarea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații şi au asistat la exerciții demonstrative organizate de aceste două structuri precum și la prezentări în timpul conferințelor și atelierelor organizate de expozanți.