DRESMARA - 19 ANI DE ACTIVITATE

Miercuri 25 septembrie 2019, Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA) – Brașov a aniversat 19 ani de activitate.

În acestă perioadă, DRESMARA – Centru de educaţie și instruire în Parteneriatul NATO din 2007 - a contribuit la pregătirea a peste 2300 de cursanți în domeniile managementul resurselor de apărare și managementul resurselor informaționale, dintre care peste 370 de străini din țări membre și partenere ale Alianței Nord-Atlantice.

Totodată, peste 200 de studenți au obținut diploma de master în cadrul programului de studii universitare de master „Managementul resurselor organizației”, desfășurat începând cu anul 2011.

Ne perfecționăm continuu pentru a fi recunoscuți pe plan național și internațional pentru EXCELENȚA educației și FORMAREA deprinderilor de gândire pe modele integrator-adaptative și creativ-intuitive, realizate prin programe educaționale dedicate conducătorilor actuali și viitori, militari și civili cu rol în implementarea Strategiei Naționale de Securitate


LA MULȚI ANI, DRESMARA!