Activități în cadrul Programului ERASMUS+

În perioada 20-24.05.2019, Colonelul ing.prof.univ.dr. VASILESCU Cezar, directorul Școlii de Studii Postuniversitare/DRESMARA a participat la activități didactice și științifice în Polonia în cadrul Programului ERASMUS+:

  • la Varșovia, în Universitatea de Studii de Război (WSU), a susținut prelegeri în domeniul planificării apărării în NATO și managementului resurselor de apărare;
  • la Kielce, în cadrul celei de-a VII-a Conferințe Internaționale „Securitatea Republicii Polonia în dimensiunile naționale și internaționale. Polonia de 20 de ani în securitatea NATO pentru viitor”, a participat la dezbateri academice privind securitatea internațională și dimensiunea europeană a cesteia, în calitate de membru în comitetul științific internațional.

Totodată, pe timpul activităților, Colonelul ing.prof.univ.dr. VASILESCU Cezar a participat la discuții referitoare la creșterea cooperării academice în domeniul cercetării științifice, mobilitatea personalului didactic din WSU pentru participarea ca profesori invitați la cursurile DRESMARA, participarea cadrelor didactice din Colegiul Național de Apărare „G.S. Rakovski” la conferința științifică internațională „Managementul resurselor de apărare în secolul XXI” organizată de DRESMARA în noiembrie 2019.