Seminar „Procesul de planificare a apărării în NATO”

În perioada 28 - 29 mai 2019, domnul Locotenent-colonel Tom STOLTENBERG, din cadrul Comandamentului Aliat pentru Transformare - Structura de stat major pentru Europa, Mons, Belgia a susţinut cel de-al VII-lea Seminar cu tema „Procesul de planificare a apărării în NATO”

La activitate a participat personalul militar și civil din Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Moldova, Pakistan și România – Ministerul Apărării Naționale de la cursul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continuă „Managementul resurselor de apărare pentru personalul de conducere”-ACT 678.5. Invitatul a prezentat o analiză a procesului de planificare a resurselor de apărare în NATO în contextul schimbărilor generate de mediul actual de securitate.

La sfârșitul activității, directorul DRESMARA, domnul Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU, i-a oferit distinsului oaspete fotografia de grup și o scrisoare de apreciere în semn de recunoștință pentru întreaga activitate desfășurată la DRESMARA în calitate de expert invitat, din 2016 și până în prezent.