INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED BUSINESS AND ECONOMICS (ICABE 2018)

23- 24 februarie 2018, Jakarta, INDONESIA

Domnul asistent universitar dr. Vlad-Ionuț DUMITRACHE din cadrul Departamentului de Management/DRESMARA a participat în calitate de keynote speaker la International Conference on Applied Business and Economics (ICABE 2018), prezentând tema Comerțul liberal global versus protecționismul modern. Cazul Europei de Sud-Est și moderând discuțiile pe acest subiect.

La acest eveniment științific, organizat de Universitatea Borobudur din Jakarta, Indonezia, au participat specialiști din instituții economico-financiare, cadre didactice și studenți din universități prestigioase din Europa și Asia.

În cadrul conferinței, care a sărbătorit cea de-a XIV-a aniversare de la lansarea în comunitatea academică mondială și care a avut ca temă principală Deficiențe structurale și financiare în UE AESEAN: Strategii în continuă dezvoltare, au fost abordate următoarele subiecte:

Contabilitate, Economie comportamentală, în domeniul sănătății și experimentală, Educație pentru afaceri și economie, Etică în afaceri, Dreptul afacerilor / Drept și economie, Statistică comercială / Econometrie, Creștere economică și dezvoltare, Antreprenoriat, Mediul de afaceri / Economie, Teorie, Politici financiare guvernamentale, Reglementări guvernamentale, Organizații industriale, Economie / resurse umane, Macroeconomie, Științe manageriale, Marketing, Microeconomie, Economie monetară, Alternative publice, Metode cantitative, Economie urbană, rurală și regională.