Festivitate de deschidere

În data de 05.02.2024 a avut loc ceremonia de deschidere a celei de-a XXVI-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul resurselor de apărare pentru specialiști” – ACT.715.8.

În deschiderea ceremoniei, directorul DRESMARA, dl Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU, a evidențiat prezența participanților străini din state partenere NATO, precizând că programul educațional va oferi noi provocări dar și posibilitatea unei strânse colaborări și unui schimb interesant de experiență între aceștia și participanții români din Ministerul Apărării Naționale și Serviciul Român de Informații pe de o parte.

„Acest curs ne va oferi posibilitatea de a lucra împreună într-un mediu multicultural și de a face schimb de cunoștințe și experiențe. Vă încurajez să acceptați provocarea de a lucra împreună ca o oportunitate de a găsi noi modalități de colaborare și cooperare. Cred cu tărie că aceste două trebuie să fie cuvintele definitorii pentru toate activitățile pe care le veți întreprinde în timp ce sunteți aici”, a spus directorul.