Festivitate de abslovire

În data de 26.04.2024 a avut loc ceremonia de absolvire a celei de-a XXII-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Planificarea, Programarea și Bugetarea Resurselor de Apărare” – ACT.676.15. și a celei de-a XXVII-a serii a cursului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul proiectelor și programelor” – ACT.677.15.

Directorul DRESMARA, domnul Colonel prof.univ.dr. Florin-Eduard GROSARU, a înmânat certificatele de atestare a competențelor profesionale evidențiind în alocuțiunea sa că DRESMARA și-a atins îndeplinit cu succes scopul.

„... v-ați îmbogățit pregătirea, v-ați îmbunătățit abilitățile de management și, mai mult, ați devenit prietenii DRESMARA”, a punctat directorul DRESMARA adresându-se absolvenților.

Activitatea a fost desfășurată în prezența personalului didactic și administrativ din DRESMARA și a participanților la cursurile postuniversitare – personal militar și civil din state membre și partenere NATO și România – Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Administrația Națională a Penitenciarelor/Ministerul Justiției.