ADMITERE LA STUDII UNIVERSITARE, 2021-2022

Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA) va organiza, în perioada 12 – 30.07.2021, admiterea pe cele 50 de locuri aprobate la programul de studii universitare de master, în regim „cu taxă”, cu frecvență, specializarea Managementul resurselor organizaţiei, în domeniul de studii Informații și Securitate Naţională.

Detaliile referitoare la înscrierea candidaţilor (întocmirea/depunerea dosarelor de candidat) și admiterea propriu-zisă se pot consulta în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a admiterii la studii universitare de master în Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, în anul universitar 2021 – 2022 (https://www.unap.ro/index.php/ro/prezentare/documente-institutionale).

Calendarului admiterii și alte informațiile utile pot fi consultate pe site-ul web al DRESMARA www.dresmara.ro, pagina http://www.dresmara.ro/master.html.

Pentru a vizualiza „Planul de școlarizare al Ministerului Apărării Naționale pentru anul universitar/școlar/de instruire 2021-2022”, apăsați aici: https://bit.ly/2KwFJmX