Cursuri postuniversitare în format online

În anul 2021 DRESMARA își va transfera toate cursurile în mediul online, păstrând în același timp standardele înalte de calitate și performanță. Ne reorganizăm și ne adaptăm curricula programelor de studii pentru a ne asigura că procesul de învățământ se va derula la cel mai înalt nivel calitativ, respectând principiul implicării active a cursanților în crearea și transferul de cunoștințe, indiferent de mediul de livrare.

Vom oferi sesiuni live susținute în mod sincron și asincron de personalul didactic într-o sală de clasă virtuală, care îndeplinește aceleași cerințe și standarde de calitate și certificare aplicabile modului rezident al cursurilor. Orele în mediul on-line vor consta în sesiuni live, participarea la activități pe grupe în cadrul claselor virtuale, precum și îndeplinirea unor sarcini individuale și colective sub îndrumarea personalului didactic. Metodele de studiu vor continua să respecte principiile educației, iar evaluările formative și sumative vor fi adaptate la specificul mediului online.

Prin urmare, în perioada 08 februarie - 02 aprilie 2021, cursul postuniversitar „Managementul resurselor de apărare pentru specialiști (DRMEx)” cod ACT.715.5 se va desfășura în format online.


ACTUALIZARE 08.01.2021: Conform prevederilor Planului pentru reluarea activitățiilor educaționale în format "față-în-față" și "online" al Universității Naționale de Apărare "Carol I", cursul postuniversitar „Managementul resurselor de apărare pentru specialiști (DRMEx)” cod ACT.715.5 se va desfășura în format "față-în-față".