Absolvire curs de carieră

În data de 17.07.2020 s-a încheiat cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Managementul resurselor de apărare pentru specialiști”, cod ACT 715.4., reluat în data de 29.06.2020 prin activități didactice de tip „față în față”, în temeiul Ordinului ministrului educației și cercetării nr. 4.267/841/ și a actelor normative specifice Ministerului Apărării Naționale.

DRESMARA le adresează sincere felicitări absolvenților acestui curs de carieră – ofițeri din Ministerul Apărării Naționale și Serviciul Român de Informații – și le transmite cele mai alese urări de succes și împliniri în îndeplinirea obiectivelor și misiunilor unităților și instituțiilor pe care le-au reprezentat cu cinste.

Totodată, DRESMARA le mulțumește și pe acestă cale pentru profesionalismul desăvârșit dovedit atât în timpul activităților didactice cât și pentru respectarea strictă a măsurilor specifice de protecție și distanțare socială în vederea combaterii, prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), conform reglementărilor în vigoare și ordinelor și dispozițiilor primite pe durata celor 3 săptămâni de curs.