Grupul de lucru al Centrelor de Educație și Instruire
din Parteneriatul NATO - 2015

În perioada 29 iunie - 02 iulie 2015 Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA) Braşov a găzduit lucrările Grupului de lucru al Centrelor de Educație și Instruire din Parteneriatul (PTEC) NATO, la care au participat 32 reprezentaţi din 17 ţări.

La activitatea organizată de Comandamentul Suprem Aliat pentru Transformare - NATO HQ SACT și Şcoala NATO de la Oberammergau- GERMANIA, au participat 18 PTEC acreditate, ACT și Direcția pentru Parteneriat Militar. Activitatea grupului de lucru a constat în identificarea și valorificarea resurselor pentru dezvoltarea și consolidarea imaginii PTEC în cadrul NATO.

Pe lângă discuţiile oficiale, oaspeţii au avut ocazia să viziteze și obiective turistice din zona Braşovului, ca parte integrantă a activităţii, pentru a se familiariza cu tradiţiile şi cultura românească din această frumoasă regiune a ţării noastre.

La final, reprezentanţii NATO HQ SACT și ai Şcolii NATO au apreciat calitatea şi eficienţa discuţiilor, aportul deosebit adus de reprezentanții Centrelor PTC, precum şi de buna organizare și desfăşurare a lucrărilor.